Pál Szabolcs

GOTTHEM 1-2. rész közösségi finanszírozási kampány még 1 hétig

indits_be-logo-end.jpg

Szuperhős-paródia képregény Kovács Milán és Ambrus Izsák alkotóktól

A képregényben rengeteg új és klasszikus, de kicsavart karakterrel. Kovács Milán újraértelmezésében jó néhány szuperhőst láthatunk megelevenedni Ambrus Izsák zseniálisan parodisztikus rajzaival. A történetet 6 részben készül, ebben az iNDiTS.be magyar közösségi finanszírozási kampányban az első 2 részt lehet megkaparintani. A további kampányok is minden alkalommal 2-2 részt tartalmaznak majd. Még 2 kampány alatt befejeződik a történet.

gotthem-promo-inditsbe-uj.jpg

Az iNDiTS.be közösségi finanszírozás szeptember 19. éjfélig tart, az egészen egyszerű és olcsó támogatói szintetektől a komolyabb, gyűjtőknek szánt támogatásokat is fogadnak az alkotók.

Pár szó az alkotókról

Kovács Milán magyar író és képregénykiadó. GOTTHEM című képregényének 1. részét Ambrus Izsákkal és Vincze Nórival készítették, valamint készülőben van Pál Szabolccsal is egy Absoluto névre keresztelt történet is. Juhász Ernővel jelenleg az idols.live című képregényükön dolgoznak. A ZSIGER.hu Kiadó alapítója, amellyel a közeljövőben külföldi babérokat is szeretne aratni. Milán fanatikus gyűjtője az eredeti képregényrajzoknak és rendszeres látogatója külföldi képregényes rendezvényeknek, ahol rengeteg külföldi alkotóval ismerkedik meg.

Ambrus Izsák magyar illusztrátor, festő és képregényrajzoló, aki a RAiZ 1-2. és a Lucas Grande 1-2. képregényfüzetekkel tört be a köztudatba a ZSIGER.hu Kiadó kiadásában. Utóbbiért Alfabéta-díjra is jelölték. Izsák remek történetmesélő és rengetegféle stílusban dolgozik. Kovács Milánnal együtt több projektet visznek, melyek hamarosan a magyar közönség számára is elérhetővé válnak.

Vincze Nóri magyar illusztrátor, animátor és képregényrajzoló, a GOTTHEM 1. részének rövid extra történetét rajzolta Barley Quinn-nel.

Juhász Ernő magyar illusztrátor és képregényrajzoló, aki az AllStar: Nem MindenCsillag Ragyog című idén megjelent képregény előtt a GOTTHEM (GORDO) 2. részében rajzolt jó pár oldalt, valamint készülőben van idols.live című Kovács Milán íróval szintén közös képregénysorozata is.

Pál Szabolcs magyar illusztrátor és képregényrajzoló, aki egy oldalt rajzolt a GOTTHEM (GORDO) 2. részében, de előreláthatólag 2022-ben megjelenő teljes képregényt készített Kovács Milán íróval Absoluto címmel.gotthem-karakterek.jpg