Kristian Nairn

VIECC Vienna Comic Con – egy képregényfesztivál Bécsben

logo_vieccviennacomiccon_png.pngA tavalyi sikeres első év után idén is megrendezik a bécsi VIECC Vienna Comic Cont, mely vonzó képregényes meghívottakkal és nem utolsó sorban színészekkel hívja fel leginkább magára a figyelmet. A november 19-20-án zajló rendezvénynek a Messe Wien ad otthont ismét.

achde-1442.jpgA fesztivál egyik legnevesebb európai képregényes vendége a francia Achdé (balra), aki jelenleg a Lucky Luke itthon is megjelenő részeit rajzolja.

adam_hughes-1442.jpgAz amerikai képregényes színtér is bőven képviselteti magát, hiszen Adam Hughes (jobbra) neve talán egyetlen szuperhősöket kedvelő képregényrajongónak sem idegen.

Aki szereti az Én pici pónim itthon is sokak által kedvelt történeteket és képregényeket, Andy Price-hoz álljon sorba, de Mahmud Asrar is gyönyörű limitált nyomatokkal és eredeti rajzokkal várja az érdeklődőket

Érdemes megemlíteni továbbá a rengeteg hivatásos cosplayest a világ minden tájáról, valamint a tévésorozatok kedvelőinek nagy örömére helyszínen fotózkodó- és dedikáló Billy Boydot a Gyűrűk urából vagy Kristian Nairnt a Trónok harcából.

vcc16_artists_achde.jpg

vcc16_artists_adam_hughes.jpg