Donny Cates

ELMARAD! – VIECC Vienna Comic Con: Még több sztár

A rendezvény sajnos idén ismét elmarad. 🙁 Az új időpont 2022. november 19-20.

A VIECC Vienna Comic Con és a VCA Vienna Challengers Arena hamarosan újra a Messe Wien területén. A november 20-21. között megrendezendő eseményre számos nemzetközi sztár jelentette be részvételét – többen, mint valaha. Kevin McNally, Christopher Lambert és Anna Shaffer színészek autogramot osztanak, Mirka Andolfo, Donny Cates és Marco Castiello képregényrajzolók rajzolnak és persze szelfizni is lehet majd a cosplayerek nagyjaival, Tarynnel, Danny McFlyval és Sayurival. Ráadásul mindez csak egy kis részlet az idei vendéglistából! Ami még jobban kiemeli az idei eseményt, az, hogy jelen lesz Európa legnagyobb Artist Alley-je 16 nemzet több mint 200 művészével és két osztrák premierrel.

c_lambert_announcement_web-1024x1024.pngA 2021-es sztárfelhozatal szenzációs

Minden eddiginél több sztár fogadta el a meghívást az idei VIECC Vienna Comic Con-ra a rajongók a Trónok harca, a Harry Potter, Az Esernyő Akadémia, a Witcher, az Outlander, Az idegen, a Hobbit és Preacher sztárjaival találkozhatnak. De itt lesz sok más híresség mellett a Hegylakó Christopher Lambert.
A Karib tenger kalózaiból Kevin McNally aki Joshamee Gibbs szerepéről ismert Johnny Depp legendás Jack Sparrow kapitánya mellett a Disney A Karib tenger kalózai mind az öt részében szerepelt. Az ingyenes panelek és autogram-osztogatások során a rajongók személyesen is találkozhatnak a sztárral.

A képregényrajzolók szupersztárjai: Batman, Harley Quinn, Marvel Comics

viecc-donny_cates.jpgAz amerikai képregény szupersztár és “rosszfiú” Donny Cates is idelátogat. Jelenleg a Marvel Thor remake-jén, illetve a Venom, a Cosmic Ghost Rider, a Death of the Inhumans, a Redneck, A galaxis őrzői és a Babyteeth című filmeken dolgozik. Mirka Andolfo olyan műveknél működött közre, mint a Wonder Woman, Harley Quinn, Catwoman, Bombshell, Green Arrow. Ő illusztrálta a díjnyertes MS MARVEL két kiadását is a Marvel Comicsnál. A rajongók Marco Castiellóra is számíthatnak, aki a Star Wars, a Captain America Annual, a Batman Beyond, a Perry Rhodan és a Hangya rajzainak elkészítésében vett részt.

Gyermekprogramok

A VIECC idén is nagyszerű program okkal készül a gyerekek számára. A már jól ismert Kids Cosplay Contest mellett Cosplay Dance Battle-t, a Fighting Arénában látványos show-t HASBRO Nerf-alagutat és a szokásos arcfestést, ugrálóvárat és légcsúszdát is kitelepít a kisebbek számára.

Igaz a hír: újra megrendezésre kerül a bécsi VIECC Vienna Comic Con

viecc-logo.pngÖrömmel tudatjuk a képregény-, a cosplay- és a gamer rajongókkal, hogy 2021.november 20-21-én újra megrendezésre kerül a VIECC Vienna Comic Con és a VCA Vienna Challengers Arena perfomance by Magenta a szokásos bécsi helyszínen. A meghívottak listáján már szerepel pár nagy név: a színész Christopher Lambert, a képregényíró Donny Cates, Kai Meyer író és Faerie Blossom cosplayer.

viecc-christopher_lambert.jpgA VIECC a szuper (sztár) erővel vonz

A VIECC Comic Con első sztárjai már az élvonalban: a rendezvény, amely minden COVID biztonsági és egészségügyi intézkedésnek megfelel lehetőséget kínál arra, hogy kedvenc sztárotokat újra láthassátok, hallhassátok, aláírást kérhessetek tőlük és együtt pózoljatok velük!

Csak egy maradhat!: Christopher Lambert, a Hegylakó is Bécsbe érkezik: a színészlegenda, aki 1986-ban a kultikus és klasszikus Hegylakó révén nemzetközi hírnévre tett szert eljön hozzánk.: Lambert, a GreystokeTarzan, a majmok ura, a Mortal Kombat vagy a Feketelista és az NCIS: Los Angeles slágersorozatok színésze, nemcsak a nagyszínpadon lesz jelen, hanem fotózkodhattok vele és autogramot kérhettek tőle!

viecc-donny_cates.jpgA képregények rosszfiúja: Donny Cates

Donny Cates széles mosolyt csal Venom arcára, megteremti az univerzumokat a Galaxis őrzői vagy Thor mögött, és ő az, aki a múltban már többször halhatatlanná tette magát a Thanos, a Doctor Strange, Buzzkill vagy Star Trek révén. Nem csoda, hogy a művész és a podcaster a világ egyik legnépszerűbb Marvel Comics írója. A rajongók novemberben aláírást kaphatnak tőle a Comic Guest Alley-ben!

A mindig változó Faerie Blossom

Több mint 400.000 követővel közösségi média csatornáin ő a német cosplay-szcéna egyik legnagyobb alakja. Faerie Blossom az eredeti megformázásról ismert művész már eddig is sokféle műfajban mutatkozott be: baseball ütőt lenget, mint Harley Quinn, vagy széttárja tűzszárnyait, mint Bloom a Winxből. Most pedig influenszerként ad tippeket és különleges látványt kölcsönöz a szelfidhez.

A Comic Con bestsellere: Kai Meyer

Neve már régóta szerepel a fantasy legendák körében, hiszen évtizedek óta Németországban ő a műfaj egyik legnépszerűbb szerzője.1994-ben vált ismertté a The Ghost-Seer-rel, majd a Merle trilógia jelentette az első nemzetközi sikert. Azóta több mint 60 regénye jelent meg milliós példányban és közel 30 nyelvre fordították le őket. Ezen kívül számos forgatókönyvet, rádiójátékot és képregényt írt. A rendezvényen a rajongók személyesen is találkozhatnak a sztárszerzővel!

Időpont:
2021. november 20-21. szombat-vasárnap

Helyszín:
Vienna Exhibition Center

Jegy és minden információ:
www.viecc.com és www.challengersarena.com oldalakon.

Két héten belül újra VIECC Vienna Comic Con Bécsben

viecc-vienna_comic_con.pngMég több sztár, képregénylegenda és cosplayer a 2018-ban bécsi VIECC Vienna Comic Con-on

Már elindult a visszaszámlálás az őszi bécsi VIECC Vienna Comic Con rendezvényre (november 17-18.), miközben a vendéglista is egyre hosszabbra nyúlik.  A híres színészek, a cosplay csillagok, valamint a gyermekeknek szóló új programok hihetetlenül izgalmas hétvégét ígérnek.

neal_adams.jpgA képregénylegenda Neal Adams fogadja a rajongóit

Ki nem ismerné Batman, X-Men és Green Lantern karaktereket? Írójuk, Neal Adams (Green Lantern, a Green Arrow és az Avengers), aki szinte legendává vált a képregények világában meghívott vendégként itt lesz.

Látogatás Gondorból

Denethor II volt Gondor 26. és egyben utolsó uralkodója, Boromir és Faramir apja, akinek meg kell védenie Szauron seregétől Minas Tirith hatalmas városát. Ezzel a szerepével nyerte el a Gyűrűk Ura trilógiájában az akkor 40 éves John Noble rajongóinak szívét, és ezzel sikerült betörnie Hollywood-ba. Az ausztrál színész játszotta az excentrikus tudós szerepét A rejtély című sorozatban, de emellett a Sherlock és Watson, valamint Az Álmosvölgy legendája c. sorozatokban is feltűnt, és számos játék- és rajzfilmkarakternek kölcsönözte hangját.

david_morrissey.jpgWalking Dead sztárja is itt lesz

David Morrissey brit színész, a népszerű The Walking Dead Kormányzója a nagyszínpad vendége lesz egy időre, aláírásokat ad és közös fotókon szerepel majd a rajongókkal.

A színész számos top sorozatban játszott gonosztevőt, jelenleg Aulus Plautus parancsnokot alakítja a Britannia című fantasy-sorozatban. A művész, aki rendezőként és forgatókönyvíróként is bizonyította tehetségét, sztorikat és történeteket mesél majd Meet & Greet találkozók, és exkluzív vacsora során.

“It all started with the big bang”

John Ross Bowie, más néven Dr. Barry Kripke, az amerikai Agymenők raccsoló lángész kutatója már régóta a közönség kedvence a Sheldon elleni csúnya átveréseivel. Az Agymenők rajongói szintén találkozhatnak kedvencükkel ezen a hétvégén.

Az amerikai színész, stand-up komikus és zenei tehetség az Agymenők című sorozatban vált ismertté Dr. Barry Kripke megformálójaként, ahol John Ross Bowie a raccsoló géniusz szerepét játssza, jó adag feketehumorral és teljes ellentétben a valósággal. Számos olyan amerikai sorozatban és filmben csillogtatta sokoldalú színészi tudását, mint például a Hallatlan és a Női szervek. Nem csak a tévében nevetteti meg a közönséget, hanem rendszeresen fellép élő stand-up előadásokban. A zene világába az Egghead nevű pop-punk zenekar frontembereként lehet hallani.

A Marvel sztárja az írók között

Donny Cates is csatlakozik a VIECC Vienna Comic Con sikeres és tehetséges képregény-szerzőinek sorába. Ő a Thanos, Dr. Strange, Damnation, God Country, Buzzkill, The Ghost Fleet, Star Trek és az Atomahawk mögött álló kreatív elme. A Marvel képregényírójának  jelenleg is számos új ötlete van, amit megoszt majd a rajongókkal itt Bécsben.

tabitha_lyons.jpgA cosplay profi ausztriai bemutatkozása

Tabitha Lyons a tehetséges brit cosplayer, azaz Artyfakes először jön Ausztriába, hogy találkozzon rajongóival. A cosplay iránti szenvedélye tizenkét éves korában kezdődött, amikor segített apjának élő szerepjátékokhoz szükséges kellékek megalkotásában és létrehozásában. Ma a családi cég ügyvezető igazgatója,  tehetsége és kreativitása túlmutat a filmekhez, színházakhoz, TV-hez, vidámparkokhoz és játékokhoz kapcsolódó cosplay műfaján. A VIECC Vienna Comic Con rendezvényen a rajongóknak lehetőségük lesz a közös fotózásra, illetve klassz tanácsokkal is szolgál majd a standján.

Gyakorlat teszi a mestert – Debütál a Cosplay Contest Kids

A közösség kérésére idén először lesz külön Cosplay verseny a gyermekek számára. Akár hercegnő, tűzoltó, akár szuperhős (2-15 éves kor között) mindenki bemutatkozhat a nagyszínpadon.

Információ, regisztráció és jegyek a rendezvény weboldalán: www.viecc.com.