ELMARAD! – VIECC Vienna Comic Con: Még több sztár

A rendezvény sajnos idén ismét elmarad. 🙁 Az új időpont 2022. november 19-20.

A VIECC Vienna Comic Con és a VCA Vienna Challengers Arena hamarosan újra a Messe Wien területén. A november 20-21. között megrendezendő eseményre számos nemzetközi sztár jelentette be részvételét – többen, mint valaha. Kevin McNally, Christopher Lambert és Anna Shaffer színészek autogramot osztanak, Mirka Andolfo, Donny Cates és Marco Castiello képregényrajzolók rajzolnak és persze szelfizni is lehet majd a cosplayerek nagyjaival, Tarynnel, Danny McFlyval és Sayurival. Ráadásul mindez csak egy kis részlet az idei vendéglistából! Ami még jobban kiemeli az idei eseményt, az, hogy jelen lesz Európa legnagyobb Artist Alley-je 16 nemzet több mint 200 művészével és két osztrák premierrel.

c_lambert_announcement_web-1024x1024.pngA 2021-es sztárfelhozatal szenzációs

Minden eddiginél több sztár fogadta el a meghívást az idei VIECC Vienna Comic Con-ra a rajongók a Trónok harca, a Harry Potter, Az Esernyő Akadémia, a Witcher, az Outlander, Az idegen, a Hobbit és Preacher sztárjaival találkozhatnak. De itt lesz sok más híresség mellett a Hegylakó Christopher Lambert.
A Karib tenger kalózaiból Kevin McNally aki Joshamee Gibbs szerepéről ismert Johnny Depp legendás Jack Sparrow kapitánya mellett a Disney A Karib tenger kalózai mind az öt részében szerepelt. Az ingyenes panelek és autogram-osztogatások során a rajongók személyesen is találkozhatnak a sztárral.

A képregényrajzolók szupersztárjai: Batman, Harley Quinn, Marvel Comics

viecc-donny_cates.jpgAz amerikai képregény szupersztár és “rosszfiú” Donny Cates is idelátogat. Jelenleg a Marvel Thor remake-jén, illetve a Venom, a Cosmic Ghost Rider, a Death of the Inhumans, a Redneck, A galaxis őrzői és a Babyteeth című filmeken dolgozik. Mirka Andolfo olyan műveknél működött közre, mint a Wonder Woman, Harley Quinn, Catwoman, Bombshell, Green Arrow. Ő illusztrálta a díjnyertes MS MARVEL két kiadását is a Marvel Comicsnál. A rajongók Marco Castiellóra is számíthatnak, aki a Star Wars, a Captain America Annual, a Batman Beyond, a Perry Rhodan és a Hangya rajzainak elkészítésében vett részt.

Gyermekprogramok

A VIECC idén is nagyszerű program okkal készül a gyerekek számára. A már jól ismert Kids Cosplay Contest mellett Cosplay Dance Battle-t, a Fighting Arénában látványos show-t HASBRO Nerf-alagutat és a szokásos arcfestést, ugrálóvárat és légcsúszdát is kitelepít a kisebbek számára.

Share