Igaz a hír: újra megrendezésre kerül a bécsi VIECC Vienna Comic Con

viecc-logo.pngÖrömmel tudatjuk a képregény-, a cosplay- és a gamer rajongókkal, hogy 2021.november 20-21-én újra megrendezésre kerül a VIECC Vienna Comic Con és a VCA Vienna Challengers Arena perfomance by Magenta a szokásos bécsi helyszínen. A meghívottak listáján már szerepel pár nagy név: a színész Christopher Lambert, a képregényíró Donny Cates, Kai Meyer író és Faerie Blossom cosplayer.

viecc-christopher_lambert.jpgA VIECC a szuper (sztár) erővel vonz

A VIECC Comic Con első sztárjai már az élvonalban: a rendezvény, amely minden COVID biztonsági és egészségügyi intézkedésnek megfelel lehetőséget kínál arra, hogy kedvenc sztárotokat újra láthassátok, hallhassátok, aláírást kérhessetek tőlük és együtt pózoljatok velük!

Csak egy maradhat!: Christopher Lambert, a Hegylakó is Bécsbe érkezik: a színészlegenda, aki 1986-ban a kultikus és klasszikus Hegylakó révén nemzetközi hírnévre tett szert eljön hozzánk.: Lambert, a GreystokeTarzan, a majmok ura, a Mortal Kombat vagy a Feketelista és az NCIS: Los Angeles slágersorozatok színésze, nemcsak a nagyszínpadon lesz jelen, hanem fotózkodhattok vele és autogramot kérhettek tőle!

viecc-donny_cates.jpgA képregények rosszfiúja: Donny Cates

Donny Cates széles mosolyt csal Venom arcára, megteremti az univerzumokat a Galaxis őrzői vagy Thor mögött, és ő az, aki a múltban már többször halhatatlanná tette magát a Thanos, a Doctor Strange, Buzzkill vagy Star Trek révén. Nem csoda, hogy a művész és a podcaster a világ egyik legnépszerűbb Marvel Comics írója. A rajongók novemberben aláírást kaphatnak tőle a Comic Guest Alley-ben!

A mindig változó Faerie Blossom

Több mint 400.000 követővel közösségi média csatornáin ő a német cosplay-szcéna egyik legnagyobb alakja. Faerie Blossom az eredeti megformázásról ismert művész már eddig is sokféle műfajban mutatkozott be: baseball ütőt lenget, mint Harley Quinn, vagy széttárja tűzszárnyait, mint Bloom a Winxből. Most pedig influenszerként ad tippeket és különleges látványt kölcsönöz a szelfidhez.

A Comic Con bestsellere: Kai Meyer

Neve már régóta szerepel a fantasy legendák körében, hiszen évtizedek óta Németországban ő a műfaj egyik legnépszerűbb szerzője.1994-ben vált ismertté a The Ghost-Seer-rel, majd a Merle trilógia jelentette az első nemzetközi sikert. Azóta több mint 60 regénye jelent meg milliós példányban és közel 30 nyelvre fordították le őket. Ezen kívül számos forgatókönyvet, rádiójátékot és képregényt írt. A rendezvényen a rajongók személyesen is találkozhatnak a sztárszerzővel!

Időpont:
2021. november 20-21. szombat-vasárnap

Helyszín:
Vienna Exhibition Center

Jegy és minden információ:
www.viecc.com és www.challengersarena.com oldalakon.

Share