AllStar: Nem MindenCsillag Ragyog – közfinanszírozás extra ajándékokkal

Az AllStar közösségi finanszírozása a Kickstarteren 130% felett van még több, mint 2 héttel a vége előtt, ezért az alkotók úgy döntöttek, hogy az ott elért úgy nevezett “stretch goalokat”magyar tamogatók is megkapják ajándékként. A 100%-os finanszírozáson felüli összegekből magyar- és nemzetközi „indie” képregényalkotókat is támogatunk és alternatív borító formájában jelennek meg. Azonban ezeket a rajzokat az eddigi támogatók, csakúgy mint a jövőbeliek is megkapják A4-es nyomat formájában. A projektet támogatni a www.AllStarComic.hu oldalon lehet.

allstar-fb-esemeny3.jpg

Az eddig elért öt teljesen ingyenes ajándék

  1. Bolye László A5 méretű kétszínes nyomata
  2. Kristofor Harris (USA) A4 méretű színes nyomata
  3. Ambrus Izsák A4 méretű színes nyomata
  4. Fábián István és Varga Tomi által rajzolt sörkeksz
  5. Huszka Zsombor A4 méretű színes nyomata

allstar-ajandek-osszesxxx.jpg

A további extra ajándékok, amennyiben az alkotók az elkövetkezendő több, mint két hétben elérik az alábbiakat tartalmazzák:

  1. Juhász Ernő „BoBy”-ról és más karakterekről szóló eredettörténeteiből 4 oldal a képregénybe kerül (48 oldalas lesz a nyomtatott verzió is mindenki számára)
  2. Juhász Ernő eredettörténeteiből még +4 oldal a képregénybe kerül (azaz 52 oldalas lesz mindenkinek)

allstar-promo-boby_eredettortenet.jpg

További tervek

A polótervek folyamatosan készülnek, az első verziót már láthattátok a Jövő TV-ben, hamarosan még több mintából lehet választani egységesen 3330 Ft-os támogatói áron.

allstar-polo1.jpg

A napokban tervezik „BoBy” és más karakterek 3D nyomtatott figura verzióit, melyeket Jáger Attila modellez. Ha minden rendben megy, hamarosan elérhető áron kerülnek ezek is a potenciális támogatók elé.

Az alkotók köszönik eddigi és jövőbeli támogatóiknak mind a magyar-, mind a Kickstarter oldalakon!

Share